خدمات عصب کشی فاطمی

عصب کشی فاطمی یکی از خدماتی است که در کلینیک دندانپزشکی فاطمی انجام می شود. اگر از دندان های خود به خوبی مراقبت نکنید زمانی فرا می رسد که باید برای از بین بردن عفونت های دندان از عصب کشی استفاده کنید.
در کل عصب کشی فاطمی با این هدف که عفونت های دندان شما را خارج کند و سد محکمی ایجاد کند تا عفونت دوباره ایجاد نشود، صورت می گیرد. عصب کشی دندان یک درمان اندودنتیک به حساب می آید که برای از بین بردن عفونت داخل دندان می باشد. در این روش با از بین بردن عصب دندان با استفاده از پالپ دندان می تواند که دندان را پاکسازی کرد.
بر خلاف تفکر عموم که عصب کشی را یک عمل پر درد تصور می کنند، اما در اصل عصب کشی تسکین دهنده درد شما است.
دندان شما از تاج و ریشه تشکیل شده است. تاج قسمت بیرونی دندان و ریشه دندان شما را به استخوان فک متصل می کند. در تاج و ریشه دند ان شما پالپ دندان وجو دارد که وظیفه تغذیه و مرطوب نگه داشتن دندان شما را بر عهده دارد. پالپ دندان به گرما و سرما مواد خوراکی حساسیت نشان می دهد. در کانال دندان رگ های خونی و بافت های عصبی وجود دارد که به عنوان پالپ نیز شناخته می شود.
عصب کشی فاطمی با یک تکمیل نمی شود و شما باید تحت نظر دکتر حتما دو یا سه جلسه برای درمان آن بگذارید. بسیاری از موارد وجود دارد که باعث آسیب پالپ دندان شما می شود، اغلب مردم احساس درد می کنند اما در بعضی مواقع ممکن است که هیچ علائمی نداشته باشد.





دلایل عصب کشی فاطمی

شما زمانی به عصب کشی فاطمی نیاز پیدا می کنید که پوسیدگی دندان از مرحله سطحی (پر کردن) گذشته باشد و گسترش پیدا کند، در این مواقع پوسیدگی از مینای دندان گذشته و به عاج رسیده و عفونت وارد پالپ دندان شده و به عصب میرسد.

عفونت میتواند از طریق حفره دندان هم تشکیل شود زیرا شکستگی یا حفره باعث تجمع باکتری ها میشود. باکتری خمیر دندان را از بین می برد، زیرا از طریق دهانه های ریشه باکتری نفوذ و ایجاد عفونت می کند.

عفونت ساختار استخوان را ضعیف می کند.
باعث متورم شدن اطراف دندان و شل شدن آن می شود.



عصب کشی فاطمی


آسیب وارد شدن به پالپ دندان

در عصب کشی فاطمی آسیب های وارده به پالپ دندان را بررسی م یکنند و نسبت به درمان آن ها اقدام می شود. آسیبی که به پالپ دندان وارد می شود باعث می شود تا دندان به مواد غذایی گرم و سرد حساس شود. بعد از این که عفونت انتشار یافت، دندان شل می شود و حتی نیاز به کشیدن پیدا می کند. عصب کشی دندان یکی از راه های نجات است ولی برخی از افراد ترجیح بر این دارند که دندان خود را بکشند مخصوصا اگر از پوسیدگی زیادی برخوردار باشد و قابل ترمیم نباشد. اما ممکن است کشیدن دندان باعث لق شدن دندان های کناری نیز بشود.
بعد از عصب کشی دندان بهتر است با دندان ترمیم شده غذا نخورید تا از دوباره وارد شدن آلودگی در آن جلوگیری کنید.



زمان عصب کشی

تشخیص اینکه دندان شما نیاز به عصب کشی دارد یا نه همیشه کار آسانی نیست و نیاز به بررسی توسط متخصصین دارد که عصب کشی فاطمی این کار را انجام می دهد.

اگر دندان درد دارید ممکن است نیاز به عصب کشی داشته باشید. با توجه به اینکه فشار بر محفظه پالپ در شب بیشتر از روز است ، درد ناشی از پوسیدگی و رسیدن به عصب شب ها بیشتر خودش را نشان میدهد.

اما گاهی ممکن است دندان شما نیاز به عصب کشی داشته باشد اما هیچ گونه دردی نداشته باشید که در این مرحله معاینات پرتودرمانی کمک زیادی به تشخیص زودهنگام می کند.

به جز درد علائم دیگری هم وجود دارد که با بروز آن ها ممکن است نیاز به عصب کشی فاطمی داشته باشید مانند:

حساسیت دندان ها نسبت به غذاها و نوشیدنی های سرد وگرم

تورم و احساس گرما در لثه ها

تغییر رنگ دندان

حساسیت دندان به جویدن برخی مواد غذایی



عصب کشی فاطمی


اهمیت عصب کشی فاطمی

در صورت عدم مراجعه به پزشک و پشت گوش انداختن انجام عصب کشی عوارضی به سراغ شما می آید از جمله: آبسه و تورم، درد و عفونت شدید

و نهایتا منجر به کشیدن و از دست دادن دندان میشود.

هرچه در انجام عصب کشی بیشتر کوتاهی کنید درد دندان هم بیشتر خواهد شد اما به محض از بین رفتن درد خیالتان راحت نشود زیرا عفونت به رشد خود ادامه میدهد و متوقف نمیشود تا جایی که دندان تان کاملا از دست خواهد رفت.

با مراجعه ی به موقع به عصب کشی فاطمی با حفظ دندان و بدون از بین رفتن آن، پالپ عفونی از ریشه خارج میشود.

مراحل عصب کشی فاطمی

خیلی از افراد به دلیل درد عصب کشی از آن هراس دارند اما باید گفت که پزشکان و متخصصان عصب کشی فاطمی در ابتدا داروی بی حسی را تزریق کرده که به سرعت عمل می کند و پس از آن دیگر جای نگرانی نیست چون در آن محل بی حسی موضعی رخ داده و دردی را متوجه نمی شوید.

پس از آن پزشک شکافی را بالای دندان ایجاد میکند تا بتواند پالپ آسیب دیده را بردارد. دندانپزشک با دقت بالایی تمام مسیر کانال را جستوجو کرده پالپ را خارج میکند.

در این مرحله پزشک ممکن است از داروی آنتی بیوتیک موضعی برای جلوگیری از عفونت مجدد استفاده کند.

بعد از ضدعفونی کردن کانال، اگر روی دندان مواد پر کردگی موقت باشد آن را برداشته و قسمت داخلی دندان را پر میکند.

در پایان دندانپزشک شکاف کوچکی که ابتدا به وجود آورده بود را پر میکند تا کانال از آسیب بزاق دهان و مواد غذایی در امان باشد.

گاهی دندان به دلیل پوسیدگی های گسترده و پرکردگی ها، بشدت ضعیف شده و با پر کردن درمان نمیشود و نیاز به روکش دارد.

روکش ها ظاهری شبیه به دندان دارند که از جنس فلز، سرامیک یا ترکیبی از این دو هستند.



عوارض عصب کشی فاطمی

البته عصب کشی فاطمی با بالاترین دقت و با استفاده از وسایل کاملا بهداشتی صورت می گیرد به صورتی که به دلیل بحران کرونا بین هر بیمار تمامی ابزارهای دندانپزشکی ضد عفونی شده و حدالامکان از ابزارهای یک بار مصرف استفاده می شود. اما در کل عصب کشی دندان ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد که بهتر است با آن ها آشنا شوید.
عفونت دندان
ممکن است بعد از عمل عصب کشی دچار عفونت دندانی شوید. چرا که اگر پزشک معالج 4 ریشه دندان را درمان نکند ممکن است ریشه باقی مانده باعث عفونت دندان شما شود. در این زمان پزشک باید اطمینان حاصل کند که مواد پر کننده کامل به داخل کانال ها نفوذ کرده باشند. در غیر این صورت ممکن است عفونت تمام دندان را فرا بگیرد.
برای جلوگیری از عفونت های احتمالی پزشک استفاده از داروهایی را برای بیمار مجاز می کند مانند انواع آنتی بیوتیک ها، و در این صورت باید به تجویز پزشک کاملا عمل کرد.
شکستگی دندان
بعضی اوقات پیش می آید که در حین عمل ابزارهایی باعض شکستگی ریشه یا حتی سوراخ شدن کانال ها شوند و باعث شوند که آن ها به صورت درست پر نشوند. دندان عصب کشی شده به دلیل خالی شدن دندان احتمال شکستگی بالایی دارد.
معمولا بعد از شکستگی دندان با روش ترمیمی تاج دندان، دندان را به حالت اولیه باز می گردانند.

تغییر رنگ دادن دندان
ممکن است بعد از درمان ریشه یا به اصطلاح عصب کشی دندان تغیر رنگ پیدا کند و این اتفاق ممکن است زمانی رخ دهد که عصب در دندان از بین رفته باشد اولین علامتی که نشان می دهد تغییر رنگ دندان باشد.
در عصب کشی فاطمی با نهایت دقت و تمرکز در این عمل بسیار حساس عوارض موجود را کاهش داده ایم تا سلامت دندان شما را تضمین کنیم.




مراحل عصب کشی فاطمی

در عصب کشی فاطمی 4 مرحله توسط متخصصین درمان ریشه صورت می گیرد که معمولا بین 1 تا 2 جلسه زمان نیاز دارد.
مرحله اول: برای بررسی وضعیت موجود از دندان ها عکس گرفته می شود و سپس برای احساس نکردن درد توسط بیمار از بی حسی موضعی استفاده می شود. ممکن است به دلیل آبسه یا عفونت درد در هنگام عصب کشی بسیار زیاد باشد. سپس از میله ای برای خارج کردن بزاق دهان استفاده می شود. در این مرحله باید پوسیدگی های دندان خارج شود و عاج دهان را باز می کنند تا به پالپ درون ساقه دسترسی پیدا کنند. در این هنگام نسبت به خارج کردن عفونت ها اقدام می شود.
مرحله دوم: در این مرحله از عصب کشی فاطمی پالپ را برداشته و ساقه و کانال های ریشه تمیز خواهند شد. مهم است که قبل از پر کردن کانال های ریشه تمامی عفونت ها پاک شده باشد. بعد از خالی کردن کانال های دندان، کانال های ریشه تغییر شکل می دهند و بزرگ تر می شوند و اینگونه دسترسی برای پر کردن دندان ها راحت تر صورت می گیرد.
در این هنگام با استفاده از داروهایی دندان را خالی از هرگونه عفونت می کنند و ممکن است حتی تا چند روز دندان را باز بذارند تا تمامی مایعات و ترشحات عفونت خارج شود. ممکن است عفونت به قسمت های داخلی دندان وارد شده باشد و توسط آنتی بیوتیک باید درمان شود. اگر درمان نیاز به چندین جلسه باشه توسط مواد موقتی آن را پر می کنند تا با تماس غذا و بزاق دهان نباشد.
مرحله سوم: بعد از مراحل تمیز کردن کانال و خارج کردن تمامی عفونت ها باید دندان کاملا خشک شود و سپس برای پر کردن کانال ها اقدام شود. از مواد مخصوص برای پر کردن کانال و محافظت از آن استفاده می شود. در این مرحله ممکن است نیاز به بی حسی باشد.
مرحله چهارم: در این مرحله از عصب کشی فاطمی نسبت به ترمیم دندان اقدام می شود. به این منظور که باید برای قوی تر شدن و محافظت از دندان ترمیم صورت گیرد. زیرا دندان به دلیل پوسیدگی های زیاد ضعیف شده است و به دلیل پر شدن های پی در پی کارایی خود را از دست داده است. ترمیم دندان همان روکش است که برای طبیعی شدن دندان نیز استفاده می شود. جنس روکش دندان می تواند طلا، پرسلاین یا ترکیبی از پرسلاین یا فلز باشد و با سایه زنی به رنگ سفید درآید.
پس از روکش دندان می توانید از آن برای فعالیت های روزمره استفاده کنید اما ممکن است برای چند روز نسبت به سرد و گرمی مواد غذایی حساس باشد.



عصب کشی فاطمی





سوالی دارید

اکنون با ما تماس بگیرید

آدرس : تهران – خیابان فاطمی – قبل از خیابان ولیعصر – جنب مترو جهاد – کوچه غزالی – پلاک 12 – طبقه 5


شماره های تماس

۵۴۹۰۲ (۳۰ خط)
۸۸۴۹۹۳۱۴ (۱۰ خط)


دنبال کنید

فعالیت ما را

در شبکه های اجتماعی با ما همراه باشید



پشتیبانی سایت : وب گوهر